Tietoa muuttajille

MUUTTOILMOITUS

Kun muutat taloon tai talosta pois, sinun on tehtävä muuttoilmoitus sekä viranomaisille että huoltoyhtiölle. Näin varmistat, että

  • kiinteistöhuoltoyhtiöllä on oikeat tiedot asukkaista
  • saat nimesi ala-aulan asukastaululle
  • saat vastikkeiden ja muiden maksujen maksamista varten tarvittavat tilisiirtolomakkeet
  • saat ovenavauksen mikäli avain unohtuu. Ilman asukasluettelomerkintää huoltoyhtiö ei voi avata ovea sinulle.
  • saat tarvittaessa talonkirjaotteen

Muista päivittää myöhemmin tapahtuvat muutokset asukastiedoissa mm. lapsen syntymä, nimenmuutos, asukkaiden väheneminen.

Täytä sähköinen muuttoilmoituslomake


SÄHKÖSOPIMUS

Tee sähkösopimus energian myyjän kanssa mikäli sähkö ei mene taloyhtiön kautta. Jokaisessa Verkatehtaan asunnossa on huoneistokohtainen sähkömittari.


VESIMITTARI

Jokaisessa Verkatehtaan asunnossa on myös huoneistokohtainen vesimittari sekä kylmälle että lämpimälle vedelle. Tämän hetkiset veden hinnat ovat: kylmä 5,86€/m³ ja lämmin 13,50€/m³ .


KOTIVAKUUTUS

Asunto-osakeyhtiössä yhtiö vakuuttaa rakennuksen kiinteistövakuutuksella, jolloin asukkaan ei tarvitse huolehtia itse rakennuksen vakuuttamisesta. Koska yhtiön ottama kiinteistön vakuutus ei koske osakkaan/asukkaan kunnossapitovastuulle kuuluvaa omaisuutta, jäävät sille sattuneet vahingot osakkaan/asukkaan itsensä kannettavaksi, vaikka hänellä ei olisi ollut mitään mahdollisuutta vaikuttaa vahingon syntymiseen. Kun sinulla on irtaimiston kotivakuutus, voi suoraan kääntyä vakuutusyhtiösi puoleen vahingon sattuessa.


INTERNETLIITTYMÄ / KAAPELITELEVISIO

Käytössä on DNA:n taloyhtiölaajakaista. Laajakaistan käyttö edellyttää kaapelimodeemia. Mikäli edellinen asukas ei ole jättänyt modeemia huoneistoon, sen voi ostaa DNA Kaupasta. Perusnopeus (10M) aktivoidaan käyttöösi DNA Kaupassa modeemia noudettaessa. Perusnopeuksinen laajakaista (10M) sekä kaapelitelevisio maksetaan yhtiövastikkeessa (yhteensä 4,00€/kk). Mikäli haluat nopeamman yhteyden tai kanavapaketteja, saat tilattua ne DNA Kaupasta ja DNA laskuttaa ne erikseen tilaajalta.